Učenci 3. b razreda so se spet izkazali. Na natečaju Kulturno naravoslovnega društva Naša zemlja smo dobili priznanja za likovno, literarno in fotografsko ustvarjanje. Na natečaju so sodelovali: Asiyam, Tamara, Elena, Hana, Maid, Tina, Amel in Pia Sandra.
Pia Sandra je za svoje likovno delo prejela prav posebno nagrado in sicer ogled predstave »Prosto po Prešernu« v Cankarjevem domu, 2.6. 2016 ob 11.uri. Predstavo so si ogledali učenci obeh 3. razredov in nekateri učenci iz šestega razreda. Spremljali sta nas učiteljici Tjaša in Marijana, ker je bila Marjeta zopet »na terenu«.
Brez hišnika Jožeta ne gre. Varno nas je pripeljal na prireditev, ki jo je pripravila OŠ Vižmarje Brod. Prisluhnili smo učiteljskemu pevskemu zboru, gospe ravnateljici Nevenki Lamut, mladima napovedovalcema in mladim pesnikom in pisateljem, katerih dela so dobila nagrado.
V avli tamkajšnje šole poskrbeli za razstavo vseh likovnih, fotografskih in literarnih del sodelujočih. Niso pozabili na naše lačne želodčke, saj so nas pogostili s svežim sadjem, pecivom in piškoti, ki so nas po koncu prireditve čakali v jedilnici.
Marjeta Bilban in sodelujoči učenci 3. b