Spoštovani starši, dragi učenci.

Pred nami je novo šolsko leto, ki se ga verjetno eni bolj, drugi manj veselite. Učitelji in zaposleni šole vas že nestrpno pričakujemo.

Ker je naša šola še vedno gradbišče, bomo prve tri šolske dneve izvedli različne dneve dejavnosti izven šole. Vstop v šolo ni dovoljen.

Učenci naj pridejo prve tri dni v šolo po spodnjem razporedu.

6., 7., 8., 9. razred – prihod ob 8. 20 na veliko igrišče

4., 5. razred – prihod ob 8.35 na košarkarsko igrišče

2., 3. razred – prihod ob 8.50 na malo igrišče ob letni učilnici (odprta bo ograja na vogalu)

1. razred – prihod v šolo 2. in 3. 9. 2021 ob 8. 50 na malo igrišče ob letni učilnici (odprta bo ograja na vogalu)

V šolo vsi učenci pridejo primerno obuti (superge), oblečeni naj bodo v športna oblačila, s seboj naj imajo nahrbtnik, v katerega bodo shranili dopoldansko malico in lunch paket za kosilo. Prvi dan naj imajo s seboj tudi pisalo in beležko, kjer naj imajo učenci do 5. razreda napisano, kdaj bodo odhajali prve tri dni domov.

Obvezno morajo učenci imeti zaščitno masko na avtobusu in v vseh javnih ustanovah, ki jih bomo obiskali.  

Prve tri dni bo organizirana dopoldanska malica za vse učence, kosilo v obliki lunch paketov pa za učence, katerih starši so kosilo prijavili v mesecu juniju 2021.

Prve tri dni bomo sicer organizirali podaljšano bivanje za učence od 1. do 5. razreda, vendar naprošamo starše, da če imajo možnost varstva, da prve tri dni otroke odpeljejo domov po pouku, saj je šola še gradbišče in bomo imeli prostorsko stisko.

Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami.